Tornar

SOSTENIBILITAT I CONVIVÈNCIA EN EL PATI DEL CEIP TOMBATOSSALS

Ana Cristina Ana Cristina  •  28-03-2018  •  NORD  • 

Earth-Wrights-Autumn-103.jpg
Earth-Wrights-Autumn-103.jpg

Codi proposta d'inversió: 395

Ubicació: C/Juan Bautista Palomo Martí, 102. 12004. Castelló

Per iniciativa de les famílies del CEIP TOmbatossals i amb consens de la comunitat educativa, iniciem el procés de reforma del pati de la nostra escola, amb el que volem aconseguir llevar part del ciment del mateix i substituir-ho per zones amb més vegetació natural i ombres, però al mateix temps respectant els espais destinats a l'esport i a les classes d'educació física.

Ens agradaria ampliar les opcions de joc dels nostres fills. La integració dels nostres alumnes amb necessitats especials és una prioritat, dotant al pati d'un espai sensorial natural. Donar més opcions a més dels jocs competitius, des d'una perspectiva sostenible, amb materials naturals i despertant la creativitat i la intel·ligència emocional.

Informe de cost

De conformitat amb les Bases Reguladores de la Consulta Ciutadana sobre els Pressupostos Participatius 2018, fet l'estudi tècnic i econòmic de la proposta de "SOSTENIBILITAT I CONVIVÈNCIA EN EL PATI DEL CEIP TOMBATOSSALS" realitzada en l'àmbit del DISTRICTE NORD, s'informa que compleix els requisits establerts. Valoració de l’Impacte de Gènere: La proposta tindrà impacte de gènere amb la seua aplicació.


Necessites Iniciar sessió o Registrar-te per a comentar.
No hi ha fites definides