Tornar

Rehabilitació i millora general barri de "Castàlia-La Guinea"

Vicent Palatsí Armero Vicent Palatsí Armero  •  22-03-2023  •  Comments  •  Pressupost participatiu 2024  • 

La Guinea
La Guinea

Codi proposta d'inversió: 670

La zona Nord, concretament els carrers que van des de la Ronda Magdalena/Plaça Teodoro Izquiero fins a el Parc del Pont de Ferro, i des del carrer Osca fins al carrer Germans Vilafañe, ha patit un deteriorament realment molt preocupant, i ara és considerat un dels més deprimits de la ciutat.

L'abandó i la falta d'inversions de qualsevol tipus per part de l'Ajuntament, des de fa dècades, està portant a la minusvaloració tant dels immobles, com de la zona en general. A més, grups d'habitatges socials de gestió municipal ara es veuen ocupats al·legalment, cosa que segueix contribuint a la degeneració del barri ja que s'ha incrementat la inseguretat, la brutícia dels carrers, l'incivisme...

Exigim carrers peatonals al voltant del CEIP Castàlia, ampliació de voreres, plantació d'arbres als carrers, remodelació de les places (zones verdes, mobiliari, disseny...), reasfaltat d'alguns carrers, instal·lació d'una bancada Bicicas al pont de Ferro, control de l'ocupació dels habitatges socials de gestió municipal, i modernització en general de l'hàbitat ciutadà com s'ha fet en altres zones no tant necessitades.

Ubicació: Zona Nord. Barri Castàlia-La Guinea

Necessites iniciar sessió o registrar-te per a comentar.
 • Administrador #7  •  29/03/2023 09:13:08

  Gràcies per participar.
  Li comuniquem que el que proposa són almenys quatre propostes diferenciades (millorar zona CEIP Castàlia, reasfaltat de carrers, bicicas al pont de Ferro i habitatges socials), li suggerim que les faça per separat i aprofite per a dir al fet que necessitat o problema de competència municipal respon cadascuna d'elles.
  Una salutació.

  Sense vots  | 
  0
  0
  Sense respostes
  No hi ha fites definides