Tornar

Alleugerir el trànsit del c/ Rafalafena

Josep F.M. Josep F.M.  •  24-02-2023  •  Comments  •  Pressupost participatiu 2024  • 

Codi proposta d'inversió: 654

Amb l'excel·lent remodelació de l'av. Lledó, el c/ Rafalafena ha passat a ser de doble sentit en el tram on abans només era d'un sentit (entre Maria Agustina i la Guàrdia Civil). Amb l'augment de trànsit que ha experimentat pel tancament de l'av. Lledó, s'ha convertit en un nuc de botella que ocasiona embossos diaris. Si eixe tram tornara a ser d'un sentit només, com que ara tindria dos carrils paral·lels, l'entrada a la plaça Maria Agustina seria molt més fluida i deixarien d'ocasionar molèsties als veïns (clàxons per la desperació dels conductors, fums i sorolls dels cotxes que fan llarguíssimes cues, etc.). Els cotxes en direcció Maria Agustina --> Guàrdia Civil poden anar perfectament pel carrer Madrid, paral·lel a Rafalafena, que podria tornar a ser d'eixe sentit en la seua totalitat (i no només fins a la plaça de la Muralla). Així es repartiria entre més carrers el trànsit que ara ja no passa per l'av. del Lledó.

També ajudaria a alleugerir el trànsit si els pocs cotxes que passen per davant del Govern Civil foren els que hagueren de cedir el pas als que arriben pel c/ Rafalafena, o si es posara un semàfor entre Rafalafena i Maria Agustina, sincronitzat amb els que ja hi ha en la plaça mateixa (cosa que impediria que els cotxes taponaren la cruïlla com passa ara).

Districte: EST

Ubicació: Carrer Rafalafena

Necessites iniciar sessió o registrar-te per a comentar.
 • Elisa

  També ajudaria regular els semàfors existents davant el quiosc, i donar pas als cotxes que van des de Rafalafena a Caputxins llevant un trocet de jardí de pedres blanques, on hi eren les parades de taxis. El semàfor del govern civil deuria ser roig mentre passen els cotxes de Rafalafena.

  Sense vots  | 
  0
  0
  Sense respostes
  No hi ha fites definides