Tornar

SEGURETAT VIÀRIA EN L'ACCÉS AL CEIP TOMBATOSSALS

Laurc Laurc  •  27-03-2018  •  NORD  • 

IMG-20180323-WA0003.jpg
IMG-20180323-WA0003.jpg

Codi proposta d'inversió: 390

Ubicació: CEIP TOMBATOSSALS

L'accés dels xiquets al CEIP Tombatossals entranya cert risc a les hores d'entrada i eixida del centre escolar (9h-17h). Els cotxes  s'acosten el màxim possible a la porta del col·legi, per on circulen xiquets, pares i avis caminant. Els carrers que donen accés al centre són estrets, sense desnivell entre la calçada i la vorera, que sol estar ocupada per cotxes aparcats.  S'han donat situacions de risc, tot i que de moment no ha  hagut que lamentar accidents amb resultat de lesions.

La situació no ofereix garanties de seguretat per als vianants, que són els nostres fills. El tràfic que es dóna en aquests carrers, a les hores d'entrada i eixida dels alumnes al centre, posa en risc la seguretat dels escolars, i dificulta la mobilitat autònoma dels xiquets i xiquetes.

Des de L'AMPA del CEIP Tombatossals considerem necessari regular el trànsit amb la instal·lació de pivots retràctils que permetin l'accés en vehicle sols a residents, en els carrers Pintor José Agost i Manuel Montesinos. Pensem que són necessaris en l'extrem nord del carrer Manuel Montesinos, així com en l'extrem oest i al centre (just en el punt on arriba a la rotonda) del carrer Pintor José Agost

Creem  que restringir l'accés dels vehicles en aquests trams és la solució idònia per tal d'afavorir així la mobilitat segura dels escolars.

 

 

 

Informe de cost

No resulta viable tècnicament la instal·lació de pivots retràctils. Es considera convenient una millora en l'ordenació del tràfic mitjançant senyalització vertical i horitzontal que regule la circulació exclusiva de residents pels carrers existents als voltants del CEIP Tombatossals. Valoració de l’Impacte de Gènere: La proposta tindrà impacte de gènere amb la seua aplicació.


Necessites Iniciar sessió o Registrar-te per a comentar.
No hi ha fites definides