Tornar

ROTONDA E.O.I./Padel/I.E.S Bovala/C.E.I.P Manel Garcia Grau/C.E.I.P Vicent Marçà

Lidón De Juan Lidón De Juan  •  18-03-2018  •  Tota la ciutat  • 

Rotonda_EOI-padel-coles-institut.jpg
Rotonda_EOI-padel-coles-institut.jpg

Codi proposta d'inversió: 323

Ubicació: Rotonda carrer Jose Maria Mulet Ortiz.

APERTURA de la ROTONDA de l'Escola Oficial d'Idiomes, Padel Universitari, C.E.I.P Manel Garcia Grau, C.E.I.P Vicent Marçà, I.E.S Bovalar, CEFIRE, pista skate, Patis Oberts i futur Centre de Salut.

Retira dels bol·lards de la rotonda, senyalització i obres necessàries d'adequació de la mateixa per a permetre l'entrada i sortida de vehicles i eliminació de les places d'aparcaments més properes a l'entrada/sortida per evitar retencions de tràfic a la rotonda, la carretera Borriol i el carrer José Maria Mulet Ortiz. D'aquesta manera es permet donar entrada i sortida als residents del Raval Universitari i a la resta de la ciutat que és usuària de l'escola d'idiomes, el padel, els coles, l'institut, el CEFIRE, la pista de skate, Patis Oberts, etc. Sent una mesura de calmar el tràfic en el carrer José Maria Mulet Ortiz i carrer Botànic Cavanilles i evitar que a les hores d'entrada i sortida escolar tanta afluència de trànsit davant el C.E.I.P Vicent Marçà.

Informe de cost

Cal habilitar un carril d'acceleració, per això es modificaria l'actual vorera i carril bici, incorporant un carril per als vehicles, disposant l'eixida després del pas de vianants existent en la carretera de Borriol. Valoració de l'Impacte de Gènere: No identificat.


Necessites Iniciar sessió o Registrar-te per a comentar.
No hi ha fites definides