Tornar

Pressupost Participatiu 2018

SUD 118.700 €

Fase actual

Resultats

Veure resultats

Propostes d'inversió amb àmbit: SUD

Cercar parte parque Santa Rosa para perros

22-03-2018  •  Fede  •  SUD

 Cercar la mitad del Parque Santa Rosa para poder soltar a los perros y que hagan ejercicio.

36.010 €

Reparación y acondicionamiento patios CEIP Sanchis Yago

22-02-2018  •  boneicar  •  Tota la ciutat

Actualmente el patio de acceso al centro y el patio de primaria del CEIP Sanchis Yago se encuentra en una situación de desgaste y degradación considerable, ya que no se han acometido actuaciones de mantenimiento desde su construcción, presentando en la actualidad socavones, grietas, mal estado de la pintura y del vallado, provocando situaciones de riesgo de lesión para los niños.

Actualmente el Centro se encuentra incluido dentro del programa de PATIOS COOPERATIVOS del Ayuntamiento de Castellón, por lo que también solicitamos la adecuación de los mismos a dichas actuaciones, incluyendo la instalación de una biblioteca al aire libre y de juegos de madera.

Además a fin de llevar a cabo y fomentar actividades deportivas se necesita el acondicionamiento de los patios, tanto del firme como de la instalación de nuevas porterías y canastas de baloncesto.

116.000 €
Rotonda_EOI-padel-coles-institut.jpg

ROTONDA E.O.I./Padel/I.E.S Bovala/C.E.I.P Manel Garcia Grau/C.E.I.P Vicent Marçà

18-03-2018  •  Lidón De Juan  •  Tota la ciutat

APERTURA de la ROTONDA de l'Escola Oficial d'Idiomes, Padel Universitari, C.E.I.P Manel Garcia Grau, C.E.I.P Vicent Marçà, I.E.S Bovalar, CEFIRE, pista skate, Patis Oberts i futur Centre de Salut.

Retira dels bol·lards de la rotonda, senyalització i obres necessàries d'adequació de la mateixa per a permetre l'entrada i sortida de vehicles i eliminació de les places d'aparcaments més properes a l'entrada/sortida per evitar retencions de tràfic a la rotonda, la carretera Borriol i el carrer José Maria Mulet Ortiz. D'aquesta manera es permet donar entrada i sortida als residents del Raval Universitari i a la resta de la ciutat que és usuària de l'escola d'idiomes, el padel, els coles, l'institut, el CEFIRE, la pista de skate, Patis Oberts, etc. Sent una mesura de calmar el tràfic en el carrer José Maria Mulet Ortiz i carrer Botànic Cavanilles i evitar que a les hores d'entrada i sortida escolar tanta afluència de trànsit davant el C.E.I.P Vicent Marçà.

30.000 €

Alumbrado Público

27-03-2018  •  PASCUAL  •  OEST

Por parte de la AVV Ctra. Borriol, Roser y Adyacentes se solicita se complete la instalación de farolas de Alumbrado Público en los siguientes puntos:

1.- Cno Collet (tramo que falta desde la Ctra. Borriol hasta la Ronda de Circunvalación Oeste)

2.- Cuadra Segunda/Avda. Alfonso XII ( tramo que falta desde el cruce del Cno Collet hasta el Cami Mestrets)

70.000 €

Transformació del pati escolar en espai coeducatiu.

20-03-2018  •  JORDI AGUILAR DORDÀ  •  GRAU

1. OBJECTIUS:

- Transformar l'espai físic del pati de manera que possibilite la millora de la convivència i les relacions igualitàries entre xiquets i xiquetes en un ambient més natural.

- Millorar l’aprofitament dels espais exteriors amb elements lúdics de joc: rocòdrom, estructures de fusta, plàstic o metall, jocs pintats...

- Continuar desenvolupant el projecte de Patis Coeducatius que portem a l’escola des del curs 2016/2017.

- Permetre la participació activa i coordinada de tota la comunitat educativa.

 

2. METODOLOGIA

Les propostes que sorgeixin per al procés de canvi del nostre pati han de tindre un fonament, han d'estar pensades conjuntament (alumnat-escola), i han de ser conseqüència d'un procés d'escolta activa i anàlisis de les veus dels vertaders usuaris: xiquetes i xiquets.

 

3. ACTUACIONS: 3.1. Com seria el teu pati ideal? 3.2 Anàlisi d’elements de joc. 3.3. Compra de materials.

    3.4. Muntatge

    3.5. Manteninment.

 

60.000 €

EQUIPAMIENTO DEL GIMNASIO DE LAS INSTALACIONES DEPORTIVAS GAETA HUGUET

22-03-2018  •  ANTONIO ESCRIG SAEZ  •  Tota la ciutat

Equipamiento del gimnasio de las Instalaciones Deportivas Gaeta Huguet, acorde con el nivel deportivo de sus usuarios: concentraciones de la Real Federación Española de Atletismo y federaciones autonómicas; federaciones y clubes europeos y atletas del Club de Atletismo Playas de Castellón, así como deportistas federados de nuestra ciudad; debido a que el actual es viejo y se encuentra en pésimas condiciones

40.000 €

SEGURIDAD VIAL Y REFORMA ACERA

23-02-2018  •  MARA  •  CENTRE

1.- SEGURIDAD VIAL

Exponemos:

Que en la Plaza Padre Jofre apenas dispone de pasos de cebra que faciliten el cruce de una acera (linda con el Hospital Provincial) a la otra (linda con los edificios, Mercadona, cafeterías, etc.)

Disponemos de dos pasos de cebra, y se encuentran a los extremos de dicha Plaza.

Y solicitamos, si es aceptada la sugerencia, que se pongan los ceda el paso con relieve, ya que los vehículos alcanzan altas velocidades al no disponer de pasos de cebra, ceda el paso ni semáforos que les hagan reducir la velocidad, desde un extremo a otro de la Plaza (284 metros)

 

2.- REFORMA ACERA 

Exponemos:

Que se revise el estado y finalidad de mantener los espacios de tierra que hay en la acera que linda con los edificios de la Plaza Padre Jofre.

Solicitamos:

Que igualen las condiciones de ambas aceras de la Plaza Padre Jofre, ya que se acondicionó la acera que linda con el Hospital Provincial y no la otra, estando en las mismas condiciones.

Los motivos son por higiene, seguridad e imagen. Dicho espacio de tierra se usa principalmente para que los animales hagan sus necesidades, incluso para los mendigos que se encuentran diariamente en dicha Plaza. Y por seguridad, los vehículos que aparcan en ese lado, el copiloto se encuentra con ese espacio, sucio (habitualmente por excrementos) o lleno de agua en caso de lluvia.

 

Solicitamos que sean admitidas las dos propuestas para su estudio y valoración.

Esperamos que sean aceptadas nuestras sugerencias por la seguridad de los ciudadanos, higiene y estética de nuestra ciudad.

Agradezco de antemano su tiempo.

Reciban un cordial saludo,

Mara

85.000 €
IMG-20180323-WA0003.jpg

SEGURETAT VIÀRIA EN L'ACCÉS AL CEIP TOMBATOSSALS

27-03-2018  •  Laurc  •  NORD

L'accés dels xiquets al CEIP Tombatossals entranya cert risc a les hores d'entrada i eixida del centre escolar (9h-17h). Els cotxes  s'acosten el màxim possible a la porta del col·legi, per on circulen xiquets, pares i avis caminant. Els carrers que donen accés al centre són estrets, sense desnivell entre la calçada i la vorera, que sol estar ocupada per cotxes aparcats.  S'han donat situacions de risc, tot i que de moment no ha  hagut que lamentar accidents amb resultat de lesions.

La situació no ofereix garanties de seguretat per als vianants, que són els nostres fills. El tràfic que es dóna en aquests carrers, a les hores d'entrada i eixida dels alumnes al centre, posa en risc la seguretat dels escolars, i dificulta la mobilitat autònoma dels xiquets i xiquetes.

Des de L'AMPA del CEIP Tombatossals considerem necessari regular el trànsit amb la instal·lació de pivots retràctils que permetin l'accés en vehicle sols a residents, en els carrers Pintor José Agost i Manuel Montesinos. Pensem que són necessaris en l'extrem nord del carrer Manuel Montesinos, així com en l'extrem oest i al centre (just en el punt on arriba a la rotonda) del carrer Pintor José Agost

Creem  que restringir l'accés dels vehicles en aquests trams és la solució idònia per tal d'afavorir així la mobilitat segura dels escolars.

 

 

 

2.000 €
Bany Primària

Reforma dels banys de l'escola Lluís Revest

28-03-2018  •  Raquel Jiménez  •  EST

L'escola Lluís Revest va ser construïda l'any 1976, i els banys han patit un deteriorament que els fa inadequats per a l'ús dels xiquets i xiquetes. Amb freqüència es produeixen  embussos i fuites que alteren l'activitat escolar. Les aixetes i les piques no estan adaptades per a ús infantil, hi ha esquerdes a les juntes i sovint apareixen paneroles. Per tots aquests motius presentem la reforma integral dels banys de l'escola als Pressuposts Participatius 2018.

110.000 €
LOGO GRUP DE TREBALL BUFANÚVOLS

RECREACAS (RECICLATGE CREATIU EN CASTELLÓ)

22-03-2018  •  Empar Martell  •  Tota la ciutat

CREACIÓ D'UN CENTRE DE RECICLATGE.

ES TRACTA D'UN PROJECTE CULTURAL PER A TREBALLAR LA CREATIVITAT, ORIENTAT A LA SOSTENIBILITAT I A LA INVESTIGACIÓ SOBRE ELS MATERIALS DE REBUIG. TOT EL MATERIAL DEFECTUÓS, EXCEDENT O MATERIAL DE REBUIG DE FÀBRIQUES, TENDES, EMPRESES I INCLÚS DE CASA ORGANITZAT EN EL CENTRE DE RECICLATGE AL QUE PODRAN ACUDIR DE LES ESCOLES I TAMBÉ ARTISTES PER DONAR UNA SEGONA OPORTUNITAT A AQUESTS MATERIALS.

ÉS UN PROJECTE DEL GRUP DE TREBALL BUFANÚVOLS DEL MRP DE CASTELLÓ (MOVIMENT DE RENOVACIÓ PEDAGÒGICA)

69.000 €